Robòtica

Més informació cliqueu aquí  

Convivències en anglès

Uns dies de convivència, aprenentatge i lleure a la platja amb monitors nadius. Una experiència inoblidable.  

Apadrinament de la lectura

Els alumnes de 1r d’ESO i de 1r de Primària compartim uns moments junts amb la lectura com a excusa. Aprenem a ajudar-nos i tenir cura dels altres.

Voluntariat a Secundària

Més informació cliqueu aquí

Celebrem les nostres festes

Els panellets i la castanyada, la visita del patge i la cantada de Nadales, la rua i el concurs de Carnestoltes, el concurs de poesia de Sant Jordi, la gimcana de de St. Josep de Calassanç i la xocolatada de M. Paula, el dia de la Pau, entre d’altres són festes que compartim tots els alumnes de l’escola. Perquè, a més de l’aspecte acadèmic, vivim totes les oportunitats que ens ofereix la vida.

Coneixem el nostre entorn i la nostra història

A més de participar en d’altres activitats organitzades per l’Ajuntament i d’altres entitats, cada trimestre sortim com a mínim una vegada per conèixer els fets i els llocs més importants del nostre país.

Estades a Anglaterra i convivències en anglès

Cada any oferim als alumnes  la possibilitat de millorar l’aprenentatge de l’anglès participant en unes estades d’una setmana de duració ; un any a Anglaterra convivint amb famílies natives, i un altre any amb uns dies de convivència en anglès a Catalunya.