Compartim el dia a dia del que hem après i treballat, amb els pares

Podeu seguir les activitats que han realitzat els vostres fills a través del Facebook de l’escola. A més treballem per a que la comunicació i la relació estreta amb els pares sigui una de les nostres característiques.  

Pissarres digitals interactives

Els temps canvien i aprofitem tots els recursos que ens ofereix la tecnologia a través de la xarxa per apropar el món als nostres nens. Quina diferència de rendiment respecte les ja antigues pissarres verdes!

Estimulació des de ben petits

Ajudem a desenvolupar totes les capacitats habilitats dels infants globalment, des de diversos tipus d’activitats.  

Treball per projectes

És un treball que no utilitza els llibres sinó que parteix dels interessos dels infants i això provoca que tot allò que aprenen tingui un significat per a ells i treballin més motivats.

Natació des de P3

Durant tota l’estada a l’escola, l’àrea d’educació física dedica un trimestre al treball en el medi aquàtic.

Aprenentatge constructiu

El mateix alumne pren part activa i voluntària de tot el procés d’aprenentatge.  

Treball d’interioritat

Les emocions estan presents en tots els moments de la vida de l’infant. A l’escola intentem donar diferents recursos i activitats per a ajudar-los a expressar els seus sentiments i emocions.    

Adquisició d’hàbits

Els hàbits són unes pautes de comportament que ajuden als nens i nenes a estructurar-se, a orientar-se i a formar-se millor. Treballem l’adquisició d’hàbits d’autonomia, de treball, de sociabilitat per fer possible que els infants siguin més autònoms i actuïn amb més seguretat.    

Aprenentatge de l’anglès

A més de la mestra especialista d’anglès tenim una persona auxiliar de conversa nativa que fa speaking des de P3. Aquesta activitat té lloc al llarg de tota l’estada a l’escola.