QUI SOM?

La nostra Llar d’Infants Escolàpies acull infants des dels 4 mesos fins als 3 anys. Proporcionem confiança, tracte proper, afecte, coneixements i una varietat d’experiències dins i fora de la Llar.

Tenim molt en compte i valorem la relació entre família i escola, confiem amb la cohesió i la participació per part de tothom ja que l’etapa de primer cicle d’educació infantil es caracteritza per ser una etapa evolutiva on es defineixen els primers vincles.

Aquest cicle és l’inici d’una etapa educativa que com sabeu, té continuïtat a la mateixa escola amb el 2n Cicle d’Educació Infantil, Primària i ESO.

METODOLOGIA

NOCIÓ D’IDENTITAT

A partir del joc, la relació amb els altres i la interacció amb  l’entorn, l’infant es descobreix a sí mateix treballant la confiança, aconseguint: “JO PUC, SÓC CAPAÇ”

La nostra feina és donar les estratègies, el material i els espais suficients per aconseguir-ho.

COORDINACIÓ DEL COS

Treballem la psicomotricitat, aprofitant els diferents espais de la Llar perquè els infants aprenguin progressivament a coordinar el seu cos.

TREBALL DE L’AUTOESTIMA

Treballem la seguretat i la confiança per arribar a aconseguir una bona autonomia personal. Respectant els diferents ritmes evolutius  i la diversitat de cada infant.

DESCOBERTA DEL MÓN

Aprenem a través del joc, de la manipulació i de l’experimentació. Descobrim a partir de la espontaneïtat i la iniciativa, afavorint el desenvolupament personal.

COMUNICACIÓ I EXPRESSIÓ

Amb el dia a dia treballem la comunicació, parlem, cantem, ballem, ens expliquem, compartim… ens expressem deixant anar la nostra imaginació.

LLENGUA ANGLESA

Ens iniciem en la llengua anglesa amb jocs i cançons

DESENVOLUPAMENT INTEGRAL

Els infants desenvolupen totes les seves capacitats.

Línea pedagògica

Els diferents espais de la Llar Escolàpies desperten els interessos i la curiositat dels infants. Així, ells mateixos descobriran i aprendran coses noves segons les seves capacitats i necessitats. D’aquesta manera, els infants seran els protagonistes dels seus propis aprenentatges.

Seguim una mateixa línea metodològica a les 3 aules, però, adaptada a cada edat: activitats manipulatives, activitats sensorials, jocs, cançons, hàbits, rutines, activitats plàstiques, activitats motrius, festes tradicionals…